Over ons

Meer informatie over ons? Lees dan vooral even verder op onze over ons pagina. Zo komen jullie er gelijk achter hoe we zijn begonnen, waar we voor staan en wie we nou eigenlijk zijn! 

Juli 2020 begonnen als ZZP’er in de energiemarkt. Tegenwoordig uitgegroeid tot een volwaardig telemarketingbureau. Inmiddels staat er een team van bellers klaar om de werkzaamheden op te pakken. Door onze vernieuwende aanpak blijft het team gemotiveerd en behalen ze resultaat. 

In de vraag naar telemarketing werkzaamheden ontstond er een verandering van energie bellen naar het helpen van start-ups en het MKB. Afspraken inplannen, service werkzaamheden, eigenlijk zorgen dat de ondernemer gewoon lekker kan werken én kan blijven groeien. We geloven namelijk niet in scripts of bijzondere sales strategieën. We brengen een natuurlijk gesprek op gang. Door de normen en waarden van een bedrijf te begrijpen, zijn we een toevoeging op de bestaande bedrijfsvoering. 

De afgelopen jaren hebben bewezen dat deze aanpak werkt. Het maakt ons niet uit in welke branche of sector het bedrijf zich bevindt. Wij maken het ons eigen en kunnen de gehele sales en service overnemen. Zo springen we in op de leads die normaal blijven liggen of het klantcontact dat wellicht verwaterd. Ondertussen houden we de campagne lekker persoonlijk, zo zijn we nog steeds te vertrouwen met jullie klanten en leads!

De over ons pagina helemaal uitgelezen, maar nog geen idee wie we nou eigenlijk zijn? Kom dan vooral even bij ons in de lijn…

Zullen we even bellen ?

    Vertrouwd door onder andere  

    Wij mochten al meer dan 25 bedrijven op weg helpen, zijn jullie de volgende ?