Klantcases

Kom meer te weten over het succes van onze diensten en de manier hoe wij samenwerken. De klantcases worden hier per dienst uitgelicht.

!

10 afspraken, 34 leads 

!

29,41% conversie

Begin 2022 kwam Demi Groen van Grow Video bij ons met een hele specifieke vraag. Ze had het zelf te druk om achter haar sales aan te gaan, maar wilde wel heel graag groeien. Ze wilde graag partnerschappen aan gaan met andere marketing bureaus, zodat ze elkaar konden ondersteunen. Demi bracht een lijst aan, wij zijn gaan bellen en hebben Demi haar agenda uiteindelijk aardig vol weten te plannen. Er zijn namelijk 10 afspraken uit een totale lijst van 34 leads gekomen. Door de combinatie van haar te gekke bedrijf, onze passie en het perfecte idee, is de campagne een succes geworden!

Grow Video – Youtube Marketing Bureau

Koude Acquisitie

!

+79% relatiebeheer

!

+47,9% effectiever

Martin Fennema van Cour Du Vin komt uit een bewogen tijd, met onder andere een naamswijziging en herstructurering. Cour Du Vin zocht een betrouwbare partner in het sales proces. Een die ondersteuning kon bieden bij de opvolging van leads uit beurzen, LinkedIn en netwerkbijeenkomsten. Na een aantal weken zijn we van start gegaan met deze opvolging en zijn we nu een mooie verlenging van Cour Du Vin. Er zijn korte lijntjes tussen ons en Cour Du Vin, waardoor er een snelle schakeling tot stand is gekomen. Martin weet wat er in zijn organisatie speelt en houdt daarbij meer tijd over. 

Cour Du Vin – Wijnleverancier

Warme Acquisitie 

!

+64,8% klanttevredenheid

!

+56,3% effectiviteit

De klantenservice werkzaamheden van E-GADGET.EU waren een doorn in het oog van de eigenaar Ferenc. Het kostte hem veel tijd, wat hij liever in de groei van zijn bedrijf steekt. Gezien wij zijn producten door de verkoopcampagnes al kende, was het snel schakelen naar de klantenservice. Tot op heden ontzorgen we Ferenc in de dagelijkse klantvragen van al zijn marketplaces (Bol.com, Amazon, Obelink, Decathlon en Kaufland), per mail en telefoon. We schakelen direct met zijn fulfillment center en handelen met hem op internationaal niveau. Daarnaast bellen we ook nog wel eens wat extra winkels om zijn verkoop nog harder te laten groeien!

E-GADGET.EU – Gadget Leverancier en Ontwikkelaar

Service

!

+79,5% klanttevredenheid

!

+82% terugkerende klanten

Eigenlijk sinds het begin van Roodnat Telemarketing, is de Netten Groep al bij ons. Dit begon met offertes nabellen en is stuk bij stuk flink uitgebreid. Tot op heden bellen we alle installaties, leveringen en reparaties na van de gehele Netten Groep. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit de bedrijfscultuur van Netten en slaan we vaak de handen ineen voor nieuwe projecten. De Netten Groep weet nu precies waar de organisatie kan verbeteren, maar verrast bovenal zijn klanten op een unieke en positieve manier door middel van de extra aandacht na aanschaf van een product of dienst. 

Netten Groep – Elektro-/Installatietechniek

After sales

Zullen we even bellen?

    Vertrouwd door onder andere

    Wij mochten al meer dan 75 bedrijven op weg helpen, zijn jullie de volgende?