Diensten 

Benieuwd wat we doen? Bekijk dan nu onze diensten en kom te weten waar we het bedrijf mee kunnen ondersteunen.

Koude Acquisitie

Benaderen van de potentiële klant die het bedrijf niet kent.

Een doeltreffende methode om de potentiële klant rustig kennis te laten maken met het bedrijf. Er wordt vriendelijk een introductie opgezet, waarna we de doelgroep warmer maken. Op een gepersonaliseerde manier plannen we daarna hoog gekwalificeerde afspraken in.

Een klusje wat toch vaak vooruit geschoven wordt, maar zeer effectief is binnen het bedrijfsleven. Uitbesteden zorgt voor een positieve aanvulling binnen het bedrijf. 

Warme Acquisitie

Het benaderen van de lead die het bedrijf kent.

Er wordt gebruik gemaakt van bestaande leads. Deze kunnen bijvoorbeeld uit LinkedIn, netwerkgelegenheden of contactformulieren van de website komen. Middels structurele benadering wordt de lead persoonlijk opgevolgd. Zo wordt de relatie onderhouden en volgen er sneller afspraken

In het bedrijfsleven blijft de warme acquisitie vaak liggen. Waar we toch merken dat er veel winst te behalen valt als dit wel wordt opgevolgd. 

Service

Klantenservice voor diverse marketplaces, mail en telefoon.

De afgelopen jaren hebben we kennis gemaakt met dagelijkse klantvragen via de mail en marketplaces zoals Amazon, Bol.com, Obelink en Decathlon. Daarnaast bieden we een pick-up service aan voor het telefoonverkeer binnen het bedrijf.

Door uitbesteden op een professionele manier, wordt de klanttevredenheid direct verhoogd. Het bedrijf weet wat er speelt, maar houdt zich niet bezig met de afwikkeling. 

After-sales

Extra aandacht voor de bestaande klant.

Na aanschaf van de dienst of het product wordt de klant tijdig gebeld over de bevindingen. Het bedrijf krijgt hierdoor waardevolle feedback. De klant blijft achter met een positief gevoel en plaatst toch even die belangrijke review.

Dit wordt vaak vergeten, terwijl een positieve klant zo veel kan betekenen voor de groei van het bedrijf. Professioneel uitbesteden zorgt voor een maximaal resultaat.

Zullen we even bellen?

    Vertrouwd door onder andere

    Wij mochten al meer dan 75 bedrijven op weg helpen, zijn jullie de volgende?